3 důvody, proč si pořídit mušelínové povlečení

Mušelín si v posledních letech získal místo v nejednom šatníku. Má skvělé vlastnosti, proto není divu, že roste poptávka po mušelínových šatech i dětském oblečení a plenkách. My vám poradíme, proč byste měli po tomto materiálu sáhnout i v případě výběru povlečení.

Důvod č. 1: Komfort 

Spí se vám dobře v bavlně? Pak si mušelín naprosto zamilujete. Je totiž ještě jemnější a prodyšnější než klasické bavlněné povlečení. Jeho lehkost vás ukolébá ke spánku raz dva. Doporučujeme ho nepovlékat hostům, kteří u vás nocují. Bude se jim totiž spát tak dobře, že už se od vás nehnou.

Důvod č. 2: Snadná údržba 

I přes svou měkkost se mušelín vyznačuje vysokou odolností vůči opotřebení. Má dokonce jednu zajímavou vlastnost. Čím více ho perete, tím jemnější je.  

Praní a sušení 

Údržba samotná není vůbec složitá. Mušelínové povlečení stačí vyprat naruby na 40 °C, ideálně na nižší otáčky a samostatně v pračce, která není přeplněná. Doporučujeme použít jen prací prášek a rozhodně se vyhnout aviváži i bělidlům. Sušit ho můžete vyvěšené na sušáku i v sušičce na nejšetrnější program.

(Ne)žehlení

A teď přijde dobrá zpráva. Mušelín vůbec nepotřebuje žehlit. Pokud se ale pro žehlení rozhodnete, stačí opravdu nízká teplota, abyste si povlečení nezničili.

Zvláštnost mušelínu

Mušelín se vám po vyprání může lehce srazit. Nemusíte se ale bát. Je velmi pružný a opět se natáhne. My s touhle zvláštností počítáme, proto se nemůže stát, že by vám po vyprání povlečení nepasovalo na peřinu nebo polštář.

 
3 důvody, proč si pořídit mušelínové povlečení

Udržitelný trend pro moderní domovy.

 

Důvod č. 3: Pohlazení pro duši i přírodu 

Tím, že si vyberete mušelínové povlečení uděláte dobře nejen sobě, ale i přírodě.

Šetrný materiál z přírody

Mušelín je jednou z nejčistších tkanin. My v Darré šijeme jen ze 100% bavlny, která je dokonale jemná, ale zároveň dostatečně pevná a přizpůsobivá. 

Naše mušelínové povlečení vyrábíme v takové kvalitě, aby vám sloužilo dlouhá léta, a tím se snížila vaše (s)potřeba. Sami ale uvidíte, že u jednoho kousku rozhodně nezůstanete.

 

Krása mušelínu

Mušelín je příjemný na dotek i krásný na pohled. Povlečení od nás krásně drží barvy. Můžete si tedy být jisti, že váš oblíbený odstín vám vydrží i po mnoha vypráních. 

Naše nabídka mušelínového povlečení zahrnuje množství nádherně sytých barev od čistě bílé přes světle růžovou, vínovou až po malachitovou, námořnickou modrou nebo čokoládovou.

3 důvody, proč si pořídit mušelínové povlečení

  Proč nakupovat u nás?

 Na naše povlečení vám dáme záruku 5 let, na YKK zipy máte záruku dokonce doživotní. Vše šijeme v ČR ve spolupráci s lidmi, které známe a kterým věříme.  Máme designérku, která nám navrhuje vlastní vzory. Denně se snažíme zvyšovat kvalitu produktů a snižovat dopad na životní prostředí.