Často kladená otázka: Máte prodejnu?

Vážení a milí zákazníci,

jsme velmi rádi, že vám můžeme sdělit jednu důležitou změnu v naší firmě Darré. Nedávno jsme se totiž přestěhovali na novou adresu, konkrétně na Vysokov 206. Toto rozhodnutí jsme učinili s cílem ještě více zlepšit naše služby a zajistit vaši naprostou spokojenost. S novým sídlem přicházejí i některé úpravy, o kterých bychom vám rádi pověděli a zodpověděli vaše časté otázky.

Kde najdu vaši prodejnu?

Kamennou prodejnu aktuálně nemáme. Avšak rádi bychom vás informovali, že máme v plánu otevřít prodejnu v budoucnosti. Momentálně se nacházíme ve fázi úprav a změn a zatím nejsme schopni prodejnu otevřít. O všech dalších informacích vás budeme samozřejmě včas informovat.

Můžu si produkty prohlédnout osobně?

Momentálně kvůli několika důvodům, včetně vaší bezpečnosti a vysokého pracovního vytížení našeho týmu, není možné fyzicky produkty prohlížet. Naši skvělí zaměstnanci věnují maximální péči zpracovávání vašich objednávek, abychom vám je co nejdříve mohli doručit.

Co možnost osobního vyzvednutí?

Ano, na našem e-shopu nabízíme možnost osobního vyzvednutí. Vaši objednávku pro vás pečlivě připravíme do 24 hodin od zaplacení objednávky a poté vám pošleme e-mail s informací, že je pro vás připravena k vyzvednutí u nás na firmě.

Chtěli bychom vám upřímně poděkovat za vaši trpělivost a pochopení v souvislosti s těmito změnami.