Zahalte se do luxusu s novou kolekcí ručníků od Darré

Výjimečná kvalita, dokonalá měkkost a luxusní vzhled

Ručníky a osušky vysoké kvality by neměly chybět v žádné koupelně. Hezky sladěné ručníky dodávají koupelně krásný vzhled, ale věděli jste, že kromě barev byste se měli zaměřit také na gramáž a kvalitu materiálu, ze kterého jsou osušky vyrobeny? Jen tak bude každá návštěva vaší koupelny nevšedním zážitkem a ručníky vám vydrží opravdu dlouhá léta. 

Rádi bychom vás seznámili s nejnovějšími přírůstky v našem sortimentu!  Představujeme vám turecké froté ručníky z Darré kolekce Comfort di Casa, které vynikají nejen vysokou gramáží 650 g/m2, ale také světově proslulou kvalitou. V kolekci od Darré naleznete čtyři rozměry ručníků a osušek pro každodenní použití. Kromě klasických rozměrů naleznete v kolekci malé ručníčky, které jsou ideální pro použití na obličej nebo ruce a také velké osušky v rozměru 100 x 150 cm, do kterých se můžete pohodlně zabalit po horké sprše nebo naleznou své využití na dovolené nebo wellness pobytu.

Tipy, jak správně pečovat o koupelnový textil

Chcete, aby váš koupelnový textil zůstal krásný, měkký a savý po dlouhou dobu? Dodržování správné péče je klíčové pro udržení jeho kvality. Zde je několik tipů, jak správně pečovat o produkty.

Praní

  1.  Před prvním použitím je nezbytné produkty alespoň dvakrát důkladně vyprat. Vyberte dlouhý prací program, použijte vhodný prací prostředek a nastavte teplotu na maximálně 60 °C.
  2.  Nové produkty perte odděleně od ostatního prádla, aby se vymyly zbytkové barvy, vlákna a nečistoty z výroby. 
  3.  První praní pomáhá zpevnit smyčky ve tkanině. Pokud se některá smyčka uvolní, nevytahujte ji, ale opatrně ji odstřihněte nůžkami. Díky speciálnímu tkaní se vláknům nic nestane.
  4.  Produkty perte odděleně podle barev. Barevné nebo tmavé ručníky perte s tekutým pracím prostředkem určeným pro barevné nebo černé prádlo bez optických zesvětlovačů. Pro bílé ručníky použijte prací gel na bílé prádlo. Pamatujte, že méně je někdy více, takže to nepřehánějte ani s množstvím použitého pracího prostředku.
  5. Vyvarujte se používání aviváže, která by vlákna slepila a snížila měkkost a savost. U bílých a světlých produktů může aviváž dokonce způsobit zešednutí a produkty mohou působit zapraně. 

Sušení

Při sušení ručníků je nejlepší volbou velmi vzdušné místo nebo sušička s delším programem a nižší teplotou. Sušení na radiátoru nebo na přímém slunci může poškodit vlákna a způsobit jejich lámání.

Pokud dodržíte tyto jednoduché tipy, produkty vám poslouží mnoho let v původní kvalitě a kráse. Vyhněte se vyvářce, bělení a žehlení, abyste zabránili nežádoucím účinkům na vlákna a zachovali si tak jejich původní vlastnosti.