Vyladěné spaní: top barevné kombinace povlečení pro vaši ložnici

Potrpíte si na dokonale sladěný outfit? Projíždíte Pinterest a sníte o tom, jak si podobně vyladíte i domov? Konec plánování, jde se na to. Vneste styl do vaší ložnice s mušelínovým povlečením od Darré.

Nádherné barvy, které vydrží roky

Naše mušelínové povlečení se vyznačuje dlouhou životností, stálobarevností a širokou paletou odstínů. V současné době si u nás vyberete z 15 různých barev včetně bílé, hořčicové, čokoládové nebo šedé. 

Nemusíte se bát, že vám barvy praním vyblednou. Za jejich kvalitou si stojíme, proto u nás platí na všechna povlečení prodloužená 5letá záruka. 

 

##stitky_9c## 

Tip: 4 barevné kombinace podle DARRÉ

Vzali jsme nejprodávanější barevné varianty našeho mušelínového povlečení a vytvořili pro vás 4 různé kombinace. Kterou si povlečete jako první?
 
##stitky_9b## 

Kombinace 1: Prázdniny na riviéře

Oceánská modř vyvážená hořčičnou žlutí vás přenese do přímořského letoviska a připomene vám odpočinek na pláži za teplého letního dne, brouzdání v písku i západ slunce na mořské hladině.

Kombinace 2: Královské spaní

Honosnou smaragdovou zeleň doplňuje v této kombinaci tlumený odstín světle hnědé. Ideální povlečení pro masivní postel s nebesy i minimalistické ležení. Pokaždé se vyspíte jako králové. Vyzkoušejte a přesvědčte se.

##stitky_9d## 
##stitky_9e## 

Kombinace 3: Procházka po vinici

Spojení tmavě modré a vínové jsme nevybrali náhodou. Evokuje totiž procházku vinicí za horké letní noci, kdy obloha nabývá barvy námořnické modře a místo svetru vás hřeje sklenka dobrého červeného, které si vychutnáváte plnými doušky.

Kombinace 4: Horká čokoláda s mlékem

Čokoládová barva, kterou podtrhuje mléčně bílý odstín, vám přichystá ty nejsladší sny a nejhezčí ráno. Užijete si ji hlavně o víkendu, kdy ráno nikam nespěcháte a můžete si klidně donést snídani do postele.

##stitky_9f## 
 
Vyladěné spaní: top barevné kombinace povlečení pro vaši ložnici

  Proč nakupovat v DARRÉ ?

 Na naše povlečení vám dáme záruku 5 let, na YKK zipy máte záruku dokonce doživotní. Vše šijeme v ČR ve spolupráci s lidmi, které známe a kterým věříme.  Máme designérku, která nám navrhuje vlastní vzory. Denně se snažíme zvyšovat kvalitu produktů a snižovat dopad na životní prostředí.